GARAGEPORTE

 

 
Oversigten nedenfor er din genvej til at finde den garageport der bedst matcher dit konkrete behov.

Her finder du et stort udvalg af kvalitets porte i mange farver og designs. Vi sælger og monterer porte til både private og industri kunder.

Vores dygtige folk sidder klar ved telefonerne med yderligere vejledning og gode råd til køb af din nye port.
 

 
 
garageport
garageporte
garageport
 

Køb din garage port hos Portspecialisten - et sikkert valg

            
Hos Portspecialisten kan du finde garageporte til alle slags og typer garager, ingen opgave er for lille og ingen for stor!

Hos Portspecialisten giver vi professionel rådgivning og service, vores friske team står klar til at servicere dig og løse den næste opgave du har, når det gælder porte.

At købe garageport kan i dag være en meget vanskelig ting, da der findes mange forskellige typer og fabrikater. Porte hos diverse forhandlere ser alle sammen pæne ud, men - kvaliteten afhænger af materialer og teknik, og det er det indvendige der fortæller om portens kvalitet.

Vi er dansk forhandler af Hörmann Porte. De produceres efter mål, men holder man sig til standardstørrelser, får man en meget høj kvalitet for billige penge - og også 10 års garanti! Vi måler gerne op og leverer og monterer Hörmann porte i hele Danmark. Vi har indenfor de sidste 25 år solgt og monteret ca. 50.000 Hörmann porte.

Ring og få en uformel snak med os, så kan vi i fællesskab finde en løsning der passer til netop dit behov og til den helt rigtige pris.
Lad Portspecialisten vejlede om de forskellige port typer og modeller, vi har udstilling i Nørager og Aarhus hvor du kan se alle porte udstillet.

Se åbningstider her >>
 
 
Produktet er tilføjet til kurven Hvad vil du nu?
Forsæt med at handle