LEDHEJSEPORTE TIL INDUSTRI

  
 
LEDHEJSEPORTE åbner lodret opad og giver dermed plads foran og bag porten. Portsektionerne anbringes fladt under loftet, lodret over åbningen eller langs med taget.

Serie 50 overbeviser med det enestående brede program, førsteklasses portdesign og certificeret sikkerhed.

SPEED-LEDHEJSEPORTE er f.eks. det optimale valg til porte på brandstationer eller lagre med hurtige produktionsforløb.

COMPACT-LEDHEJSEPORTE er den ideelle løsning til haller med glasfacader og lyskupler, så lyset kan strømme uhindret ind.


Se mere i vores brochure
Portmotorer til industri
Praktisk tilbehør til industri

  ONLINE PORTE

 

 

Serie 50

Serie 50 forener fordelene ved et pladsbesparende portsystem med enestående programbredde og topaktuelt portdesign.
Hörmann industri-ledhejseporte, portmotorer og styringer er perfekt afstemt efter hinanden som system fra én og samme leverandør.
Hörmann portene i serie 50 lever op til de strenge krav i den europæiske standard DS/EN 13241-1 (gyldig fra 1. maj 2005). Sikkerhedskravene er naturligvis typegodkendt og certificeret af TÜV.

Deres fordel: En separat byggesyning er overflødig.

Det sparer tid og penge!

Compact-Serie

På Compact-ledhejseportene rulles de enkelte portsektioner lodret sammen lige bag overliggeren. Den åbnede port standses kompakt under loftet.

Den ringe rumdybde er især en fordel ved haller med lyskupler, glastage og -facader. Der er intet til at forhindre den frie lysindstråling og udsynet opefter.

Rumhøjden bag den åbnede port kan bedre udnyttes. Der er mere plads til kranbaner, høje lagerreoler og gaffeltrucks med høj last.
 

 
 
 
Produktet er tilføjet til kurven Hvad vil du nu?
Forsæt med at handle