Hörmann portåbner STA til skydeporte

Åbner Deres skydeport pålideligt og sikkert

 

Hurtig og sikker til indkørslen til Deres ejendom

De kender situationen: det regner ... ligegyldigt om De kommer hjem eller kører væk ... De er nødt til at stige ud af bilen for at åbne porten, hvorefter De først kan køre bilen ind eller ud af garagen ... Så er De nødt til at sige ud igen for at lukke porten. Gør livet mere komfortabelt og sikkert for Dem selv. Med portåbneren fra Hörmann til skydeporte lukker De indkørselsporten uden at skulle standse op - bekvemt med den radiostyrede fjernbetjening fra bilen af.

Hörmann portåbneren STA til skydeporte udmærker sig ved et kompakt og robust hus i aluminium og kunststof og den pålidelige portåbner-elektronik.

Andre afgørende fordele ved portåbner-konceptet er tandstangen, der kan tilpasses fleksibelt til portkonstruktionen. Alt er naturligvist vejrfast: Huset, tandstangen, konsollen. Monteringsmaterialet er endog af rustfri stål.

Portåbneren er helt servicefri. Porten åbner jævnt og bremser blødt ved lukningen. Porten standser straks ved forhindringer og kører derefter kort den modsatte vej, således at forhindringen gives fri.

 

Med kun én håndsender betjener De garageport, indkørselsport og indgangsdør - såfremt alle tre er Hörmann-modeller.

 

 
 
Produktet er tilføjet til kurven Hvad vil du nu?
Forsæt med at handle