Hörmann portåbner til sidehængte porte

Portåbneren til sidehængte porte til den repræsentative indkørsel

 

Gør det nemt og sikkert for Dem selv

De kender situationen: det regner ... ligegyldigt om De kommer hjem eller kører væk ... De er nødt til at stige ud af bilen for at åbne porten, hvorefter De først kan køre bilen ind eller ud af garagen ... Så er De nødt til at stige ud igen for at lukke porten. Gør livet mere komfortabelt og sikkert for Dem selv. Med portåbneren fra Hörmann til sidehængte porte lukker De indkørselsporten uden at skulle standse op - bekvemt med den radiostyrede fjernbetjening, siddende i bilen.

Portåbneren DTA fra Hörmann til sidehængte porte er tilpasset til Deres flotte port med dens moderne, slanke design og kombinationen af aluminium og rustfri stål. Og det flotte udseende holder. Derfor er alt montagemateriale vejrfast og skruerne endog af rustfri stål.

Portåbneren er helt servicefri: Der er ikke brug for olie, fedtstof eller smøremidler. Funktionsdygtigheden og sikkerheden er ligeså forbilledlige som designet. Porten åbner jævnt. Og den lukker blødt, så støjsvagt, at naboerne ikke forstyrres om natten. Og til Deres beroligelse: Porten standser straks ved forhindringer og kører derefter kort i den modsatte retning. Ingen risiko for at komme i klemme.

 

Med kun én håndsender betjener De garageport, indkørselsport og indgangsdør - såfremt alle tre er Hörmann-modeller.

 
 
Produktet er tilføjet til kurven Hvad vil du nu?
Forsæt med at handle