Porte til industri

Med det bredeste program af porte til industrien i Europa, omfatter sortimentet fra Hörmann alle vigtige modeller i forskellige varianter. Vi leverer den industriport, der passer nøjagtig til dit særlige behov.

 Port- og motorteknik i overensstemmelse med den nyeste tekniske udvikling og fra  samme leverandør (portudvikleren), hvilket garanterer perfekt funktionsdygtighed og højeste sikkerhed. Dette medfører også længere levetid på portløsningerne til industrien.

Når vi siger industriporte gælder det porte til værksteder, fabriksporte, køleporte, porte til frysehuse, landbrugsporte, brandporte, porte til lagerhaller - ja kort sagt - alle typer porte der bruges i industrien. Vi løser dine problematikker omkring alle typer porte i forbindelse med industribygninger.

Der findes rigtig mange forskellige portløsninger til industrien og vi fortæller gerne om dine muligheder - kontakt os og få personlig rådgivning fra en af medarbejderne i vort kompetente salgsteam.

Få selv syn for sagen!

Industriporte hos Portspecialisten

Med det bredeste program i Europa, der omfatter alle vigtige modeller i forskellige varianter, tilbyder Hörmann Dem en industriport, der passer nøjagtig til Deres særlige krav.

Port- og motorteknik i overensstemmelse med den nyeste tekniske udvikling fra én og samme leverandør garanterer perfekt funktionsdygtighed og højeste sikkerhed.

Få selv syn for sagen!

Prisforespørgsel

Indsend dine mål og lad os tage en snak

Vi laver gratis opmålinger af din port, men ønsker du en ca. pris inden et vt. besøg, kan du oplyse os om målene på din port ved at udfylde en formular online.

Du er også velkommen til at kontakte os - så laver vi et prisoverslag på din løsning.
Ved henvendelse pr. mail, venligst oplys adresse og telefonnummer.

Tlf. 70 25 26 25 eller post@portspecialisten.dk