Åbnere & tilbehør

Luksus bliver mere og mere daglige ønsker fra det danske folk, og hvem har lyst til at stige ud af bilen i regn og blæst eller midt om natten blot for at åbne garagen. Med portåbnere fra Hörmann har man sikkerhed, og lækre detaljer i fokus. Portåbnerne styres fra det brede udvalg af håndsendere og diverse øvrige åbnings muligheder. Hörmann tilbyder det sidste nye indenfor åbnerteknik med den komfortable og hurtige SupraMatic, og lillebroderen ProMatic.

Portåbnere industri - Hörmann's motorer og styringer er fra egne udviklings- og produktionsafdelinger. Komponenterne er tilpasset nøjagtigt til hinanden, hvilket garanterer portenes høje funktionssikkerhed, og levetid.

Motorer og portåbnere

Port OP, port NED? Dag efter dag - med håndkraft? Så er det på høje tid at få en Hörmann portåbner!

Tænk engang hvor mange gange du stiger ud af bilen og åbner og lukker garageporten med håndkraft. Hvorfor ikke gøre livet lidt lettere? Du bliver siddende i bilen, trykker blot på en knap på fjernbetjeningen og kører i al slags vejr bekvemt, tørt og sikkert ind i garagen.

Og med den automatiske portaflåsning er du også på den sikre side med hensyn til sikkerhed mod indbrud.

Dine fordel: Hörmann tilbyder dig et system bestående af garageport, garageportåbner og indkørselsportåbner, der er tilpasset nøjagtigt til hinanden.
Du har ikke brug for en ekstra modtager og sparer dig selv for at afstemme forskellige producenters systemer efter hinanden. Du sparer tid, penge og nerver.

Også inden for industri-ledhejseporte har vi systemløsninger, der kan betale sig: Porte, portåbnere og styringer fra én og samme leverandør.

Hos Portspecialisten står vi klar til at hjælpe dig med din næste port

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 70 25 26 25 eller skrive til os på post@portspecialisten.dk