Portåbner & automatik til garageport

Luksus bliver mere og mere daglige ønsker fra det danske folk, og hvem har lyst til at stige ud af bilen i regn og blæst eller midt om natten blot for at åbne garage porten. Med automatik og en portåbner fra Hörmann har man sikkerhed, og lækre detaljer i fokus. Automatisk åbning af garageporten styres fra det brede udvalg af håndsendere og du sidder i bilen og åbner porten automatisk. Hörmann tilbyder det sidste nye indenfor automatik til garageporte med den komfortable og hurtige SupraMatic og lillebroderen ProMatic. Det sidste nye er åbning via smartphone via app. 

Portåbner til industri - Hörmann's motorer og styringer er fra egne udviklings- og produktionsafdelinger. Komponenterne er tilpasset nøjagtigt til hinanden, hvilket garanterer portenes høje funktionssikkerhed og levetid. 

Motorer og portåbnere

Port OP, port NED? Dag efter dag - med håndkraft? Så er det på høje tid at se på portautomatik fra Hörmann - en automatisk portåbner!

Tænk engang hvor mange gange du stiger ud af bilen og åbner og lukker garageporten med håndkraft. Hvorfor ikke gøre livet lidt lettere? Du bliver siddende i bilen, trykker blot på en knap på portmoterens fjernbetjening og kører i al slags vejr bekvemt, tørt og problemfrit ind i garagen.

Og med Hörmanns helt unikke automatiske portaflåsning er du også på den sikre side med hensyn til sikkerhed mod indbrud.

Dine fordel: Hörmann tilbyder dig et system bestående af garageport, garageportåbner og indkørselsportåbner, der er tilpasset nøjagtigt til hinanden.
Du har ikke brug for en ekstra modtager og sparer dig selv for at afstemme forskellige producenters systemer efter hinanden. Du sparer tid og penge samtidig med du får en problemfri portløsning.

Også inden for industri-ledhejseporte har vi systemløsninger, der kan betale sig: Porte, portåbnere med automatik og styringer fra én og samme leverandør.

Portspecialisten står klar til at levere og montere dine nye porte til garager eller til industribygninger

Har du spørgsmål omkring porte eller tilbehør er du velkommen til at ringe på tlf. 70 25 26 25 eller skrive til os på post@portspecialisten.dk