Portåbnere

Udnyt de mange fordele. Hörmann's elektriske port åbnere er kendetegnet ved den vellykkede kombination af kvalitet, sikkerhed og intelligent teknik. Det skinneførte åbner er patenteret og sørger for en stabil og rolig portkørsel, og funktionen med blød start og blødt stop forlænger portens levetid. Den automatiske garageports gennemprøvede sikkerhedsfunktioner og frakoblingsautomatikken stopper straks portdriften i tilfælde af forhindringer og giver dig tryghed. En lås, der falder i hak ved lukningen låser porten. Komforten rundes af med praktiske ekstra funktioner: vha. den ekstra åbningshøjde kan du fx lufte ud i garagen uden at skulle åbne porten helt.

Motor til portåbning

Portåbner

SupraMatic

Motor til åbning af garageport

Portåbner

ProMatic

Derfor skal du vælge en port hos Portspecialisten

Der er mange gode grunde til at du skal vælge en port hos Portspecialisten - her kan du læse mere om dem

Indbrudssikker port

Sikkerhed

Hörmann automatiske garageporte gør det svært for indbrudstyve. Når porten er lukket, går løftesikringen automatisk i indgreb i motorstangens anslag. Porten er straks låst og beskyttet mod åbning. Løftesikringen fungerer udelukkende..

mekanisk og virker derfor også i tilfælde af strømsvigt – i modsætning til modeller fra andre fabrikanter. 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller se mere i vores katalog nederst på denne side..

Sikkerhedsport med sensor

Pålidelighed

Den pålidelige frakoblingsautomatik standser sikkert porten i tilfælde af uventede forhindringer. For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelleder fungerer uden berøring....

Den er allerede standard til Hörmann SupraMatic P portåbneren.

Med blød start og blødt stop åbner og lukker porten støjsvagt og uden ryk. Startog stopfaserne kan indstilles individuelt til din garageport. Dermed skånes garageporten, så du har glæde af den i længere tid.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller se mere i vores brochure nederst på denne side..

Hurtig åbning af garageport også kaldet turboport

Turbo-hastighed

Du kan køre hurtigere og mere sikkert ind i garagen med en SupraMatic portåbner i kombination med en Hörmann ledhejseport til garager. Op til 50 % højere åbningshastighed er lig med meresikkerhed og mindre stress ved...

garageindkørsler, hvor der er megen trafik. Sammenlign åbningshastigheden for SupraMatic åbneren med gængse åbnere.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller se mere i vores brochure nederst på denne side.

Brochure

Læs mere i vores brochure

Brochure_portautomatik

Prisforespørgsel

Indsend dine mål og lad os tage en snak

Vi laver gratis opmålinger af din port, men ønsker du en ca. pris inden et evt. besøg, kan du oplyse os om målene på din port ved at udfylde en formular online.

Du er også velkommen til at kontakte os - så laver vi et prisoverslag på din løsning.
Ved henvendelse pr. mail, venligst oplys adresse og telefonnummer.

Tlf. 70 25 26 25 eller post@portspecialisten.dk