Profiler på rulleporte

De mange udformningsvarianter med stilfuldt arrangerede elementer gør vores design-porte til usædvanlige blikfang - ikke mindst i kombination med HÖRMANN garagedøre - og giver udtryk for Deres høje krav.

Super anvendelig

Rulleporte og gitterporte, kræver næsten ingen plads i garagen. Konstruktionen giver optimal plads foran og inde i garagen. Garageåbningens udformning spiller ingen rolle for valg af Rollmatic.
For at din port passer til arkitekturen på dit hus, tilbydes der 2 trædesigns, og 11 standardfarver på denne porttype.
Rollmatic rulleporten giver fri plads under loftet, og giver mange anvendelig muligheder, såsom lamper i loftet, eller ekstra opbevaringsplads.
Ved mangel på overhøjde tilbyder vi Rollmatic OD, som kører langs loftet, og har minimalt pladskrav til overliggeren, og passer perfekt hvor der er trange pladsforhold.

Garageport med hvid glat overflade - vælg mellem Duragrain og Decograin design

Derfor skal du vælge en port hos Portspecialisten

Der er mange gode grunde til at du skal vælge en port hos Portspecialisten - her kan du læse mere om dem

Sikker stop af automatik på garage porte

Sikker frakoblingsautomatik

Takket være åbnerne med blød start og blødt stop som standard er RollMatic portene ekstra støjsvage. Vægtudligningssystemet og den pålidelige frakoblingsautomatik standser sikkert porten i tilfælde af uventede forhindringer...

For at give dig endnu mere beskyttelse og sikkerhed anbefaler vi montering af en fotocelle, der fungerer uden berøring.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller læse mere i vores katalog, som du finder nederst på denne side. 

Rulleport giver fuld udnyttese af loftsarealet i garagen

Kompakt rulleport

Rulleporten RollMatic er det bedste valg, når loftsområdet i din garage skal være frit eller garagen er for lille til en RollMatic OD-model eller en ledhejseport. Rulleportens portblad opvikles kompakt i portåbningens overligger, så området ved loftet kan bruges til lamper eller...

 som ekstra opbevaringsplads.
Til monteringssituationer med kun lidt anslag i siden kan du også få RollMatic som udendørs rulleport til montering foran garageåbningen.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller læse mere i vores katalog, som du finder nederst på denne side. 

Pladsbesparende garageport løsning

Pladsbesparende løsning

Rulleporten RollMatic OD egner sig især til garager med meget lidt plads til overliggeren. Portbladet føres under loftet vha. de smalle køreskinner. Pga. den pladsbesparende montering af åbneren i siden har RollMatic OD kun 60 mm pladsbehov til overliggeren.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller læse mere i vores katalog, som du finder nederst på denne side. 

Brochure

Læs mere i vores brochure

Forside-portspecialisten_rollmatic-1

Prisforespørgsel

Indsend dine mål og lad os tage en snak

Vi laver gratis opmålinger af din port, men ønsker du en ca. pris inden et evt. besøg, kan du oplyse os om målene på din port ved at udfylde en formular online.

Du er også velkommen til at kontakte os - så laver vi et prisoverslag på din løsning.
Ved henvendelse pr. mail, venligst oplys adresse og telefonnummer.

Tlf. 70 25 26 25 eller post@portspecialisten.dk