Ledhejseporte fra Hörmann

Moderne profilering - Harmoniske og tidsvarende ledhejseporte fra Portspecialisten
.
Vi adskiller os fra markedet ved at kunne lever en helt ensartet inddeling af alle felter på porten. Dette er et af stederne Hörmann's porte adskiller sig fra konkurrenterne, idet vi som de eneste på markedet kan tilbyde dette.  Et virkeligt blikfang. Det er en ledhejseport, eller hejseport som nogen kalder den, som kan bruges til alle typer af garager i bredder op til 6 meter. Vi kan også levere dobbelte garageporte, hvis der er brug for størrer bredder.
Ledhejseporte kaldes ofte for Aluporte, de er opbygget af en isolerende skumkerne, som gør at du får en isoleret garageport.
Garageport med dør kan leveres. Dørene er med lavt dørtrin på 10 mm. og du kan se dem i vore udstillinger i Nørager og Århus. 
De nye ledhejseporte fra Portspecialisten leveres i standard hvid RAL 9016 desuden findes den i 15 udvalgte Ral farver udvendigt, og omkring 200 specialfarver fra Ral-skalaen. Indvendig er garageporten Ral 9002 gråhvid.

Derfor skal du vælge en port hos Portspecialisten

Der er mange gode grunde til at du skal vælge en port hos Portspecialisten - her kan du læse mere om dem

Lav dørtærskel på integreret dør i garageport

Hent cyklen eller haveredskaber ind i garagen - uden at åbne porten..

Hvis du vælger en LPU 42-port med gangdør med meget lav tærskel til din garage, kan du hente cykler og haveredskaber i garagen uden at skulle åbne porten. Tærsklen i rustfrit stål er ...

kun 10 mm høj i midten og 5 mm i siderne. Den er altså nem at køre hen over, risikoen for at snuble mindskes.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Portspecialisten eller se mere i vores brochure nederst på denne side...

Billig fjernbetjening

Trådløst BiSecur system med certificeret sikkerhed

Det tovejs trådløse BiSecur system er lig med fremtidsorienteret teknik til komfortabel og sikker betjening af garageporte, låger, døre, lys og meget andet. Den nyudviklede...

ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetode med stabil rækkevidde fra Hörmann giver dig vished om, at det ikke er muligt for andre personer at kopiere dit trådløse signal. Kontrolleret og certificeret af sikkerhedseksperterne fra Ruhr-universitetet i Bochum.

Perfekt tilpassede og 100 % kompatible

Alle BiSecur åbnere, modtagere, og betjeningselementer er 100% kompatible. Med eksempelvis en håndsender eller et trådløst kodetastatur kan du bekvemt åbne din garageport og låge, som er udstyret med en åbner fra Hörmann, samt døre og andre apparater med BiSecur-modtagere. Med vores app* kan du, i kombination med Hörmann BiSecur Gateway, bekvemt styre dine Hörmann port- og lågeåbnere, din Hörmann hoveddør**eller PortaMatic åbneren til indvendige døre samt yderligere apparater via en smartphone eller tablet. * Til smartphones eller tablets med iOS- og Androidoperativsystemer

** Til denne funktion er det nødvendigt, at din Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe-hoveddør er udstyret med automatiklåsen S5 / S7 Smart.

Fjernbetjening BiSecur til garageport

Smart og prisbelønnet håndsender

De eksklusive BiSecur-håndsendere gør indtryk med det sorte eller hvide design og den elegante form, som ligger godt i hånden. Hörmann BiSecur håndsenderne med højglansoverflade i flygel look, der fås som ekstra udstyr, er præmieret med ...

den velrenommerede reddot design award for eksklusivt design.

Vi måler gratis op

Gratis opmåling af din port

Portspecialisten kommer hjem til dig ganske gratis, måler op og snakker om netop dit specifikke behov.
Vi finder den helt rigtige løsning sammen og sender dig et uforbindende garageport tilbud.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf. 70 25 26 25 og book en tid til en opmåling.

Portspecialisterne - garageporte salg opsætning service og vedligeholdelse

Vi har glade kunder over hele Danmark

Portspecialisten har haft samme CVR-nummer i 40 år og solgt mere end 70.000 porte til glade kunder i hele Danmark. Vi tilbyder også portservice så din port holder længere.

Vi er 25 mand der kun arbejder med porte.

Du er velkommen til at kontakt os på tlf. 70 25 26 25 og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere

Hoermann garageporte - førende producent i Europa

Portspecialisten repræsenterer Europas største portproducent, HÖRMANN

HÖRMANN er en familieejet virksomhed med 10.000 ansatte og 25 fabrikker i Tyskland. Vi har været en del af HÖRMANN siden 1986, derfor kender vi alle deres forskellige porttyper.

Vi forhandler både porte til private og Porte til industri

Du er velkommen til at kontakt os på tlf. 70 25 26 25 og få en uforpligtende snak.

Brochure

Læs mere i vores brochure

Ledhejseport med ekstra isolering giver en bedre klimaskærm

Prisforespørgsel

Indsend dine mål og lad os tage en snak

Vi laver gratis opmålinger af din port, men ønsker du en ca. pris inden et evt. besøg, kan du oplyse os om målene på din port ved at udfylde en formular online.

Du er også velkommen til at kontakte os - så laver vi et prisoverslag på din løsning.
Ved henvendelse pr. mail, venligst oplys adresse og telefonnummer.

Tlf. 70 25 26 25 eller post@portspecialisten.dk