Profileringer & isoleringer

Hos Portspecialisten finder du Europas bredeste udvalg af profileringer, overflader og farver indenfor aluporte og stålporte som garageporte ofte kaldes. Profileringerne er ensartede over hele porten - det er unikt for vore porte - og kan på nuværende tidspunkt ikke leveres fra andre fabrikker.

Der er stor også meget fokus på varmetab i portene i dag. Garageport fra Hörmann porte er igen med forrest i udviklingen, hvor de med deres energibesparende 67 mm Thermo kan opfylde mange af de nye bygningskrav for varmetab. Herudover leverer vi som de eneste en ThermoFrame der forbedrer isoleringsevnen med op til 15%. Rammen giver ekstra tæthed i siderne af porten og det betyder rigtig meget beregningen af bygningens samlede Klimaskærm.

Vælge den passende model

Med de isolerede ledhejseporte til garager LPU 67 Thermo og LPU 42 stiler du mod en utrolig god varmeisolering. Og derudover mod øget stabilitet og en smidigere kørsel. Den uisolerede ledhejseport til garager LTE 42 er ideelt egnet til fritstående garager, som ikke kræver nogen varmeisolering. Og hvis træ er afgørende for husets udseende, kommer Hörmanns ledhejseport med massiv træfyldning af typen LTH 42 særligt godt til sin ret.

Ledhejseport og facadedør i samme design

Profileringer

Stålledhejseporte

Træledhejseporte

Derfor skal du vælge en port hos Portspecialisten

Der er mange gode grunde til at du skal vælge en port hos Portspecialisten - her kan du læse mere om dem

Garageport med stor K-værdi - største klimaskærm på garageport

Moderne og energibesparende ledhejseport

De isolerede ledhejseporte fra Portspecialisten anbefales især til garager, som ligger i forbindelse med huset. Ud over LPU 42-modellen med en meget god varmeisolering byder LPU 67 Thermo på alt, som man forventer sig af moderne byggeri...

Du får en fremragende varmeisolering takket være sektioner med brudt kuldebro og en meget god tætning i mellemrummene mellem sektionerne vha. dobbelte læbetætninger. Derudover får du også en optimal gulvtilslutning med dobbelte bundtætninger, som også udligner ujævnheder i underlaget og reducerer energitab.

Ekstra varmeisoleret portkarm, energibesparende port

Effektiv varmeisolering af ledhejseporte

Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du de isolerede ledhejseportes i forvejen gode isoleringsværdier.
Den sorte kunststofprofil monteres sammen med portkarmen. Takket være den brudte kuldebro mellem karmen og murværket forbedres isoleringsværdien med op til 15 %**...

. Du kan få ThermoFrame-karmtilslutningen som tilbehør til alle Hörmann ledhejseporte.

** På en isoleret LPU 42-ledhejseport til garager i størrelsen:
5000 × 2125 mm

Langtidsholdbar port - bundprofilering af plast, giver et bedre helhedsindtryk

Optimal langtidsbeskyttelse

Den 4 cm høje karmfod af kunststof, der omslutter karmen i det område, hvor der er størst risiko for rust, beskytter din port langvarigt mod eventuel rust. I modsætning til løsninger fra andre produkter endda også i langvarige vådperioder...

Sammen med portens bundtætning danner karmfoden en afslutning, der til og med ser rigtig flot ud.

Brochure

Læs mere i vores brochure

Forside-Ledhejseporte-Hoermann-portspecialisten-1

Prisforespørgsel

Indsend dine mål og lad os tage en snak

Vi laver gratis opmålinger af din port, men ønsker du en ca. pris inden et evt. besøg, kan du oplyse os om målene på din port ved at udfylde en formular online.

Du er også velkommen til at kontakte os - så laver vi et prisoverslag på din løsning.
Ved henvendelse pr. mail, venligst oplys adresse og telefonnummer.

Tlf. 70 25 26 25 eller post@portspecialisten.dk